In samenwerking met Exact, Rabobank en ontwikkelaar van fintech software Sparkholder beschikken wij over een snelle en efficiënte manier om te beoordelen of uw financieringsaanvraag positief beoordeeld zal worden: LoanStreet.

In deze nieuwsbrief geven we meer uitleg over LoanStreet en wat wij voor u kunnen betekenen wanneer u op zoek bent naar financiering, maar hieronder alvast de grootste voordelen op een rijtje voor de nieuwsgierige lezer:

  • Een financieringsaanvraag (tussen de EUR 50.000 en EUR 1.000.000, ongeacht welk doel) direct inschieten bij meer dan 20 financiers, waaronder ook banken;
  • Sneller financieringsduidelijkheid, doorgaans binnen een paar dagen;
  • Korting op de rente bij veel financiers;
  • Korting op de intakekosten bij veel financiers;
  • Geen dubbel werk, doordat cijfers uit de boekhouding gebruikt worden;
  • Een geautomatiseerde robot-prognose die je zelf naar hartenlust kunt aanpassen.

De financieringsoplossing LoanStreet, te gebruiken via www.loanstreet.nl, berekent in korte tijd de kansen op financiering en maakt het daarna gemakkelijk om de financieringsaanvraag samen met ons in te sturen naar 20 financiële partijen. U hoeft dus niet meer langs 20 loketten, maar na het maken van de aanvraag is één muisklik genoeg om de aanvraag naar 20 financiers te sturen. Aanvragen kunnen via de applicatie ingediend worden bij onder andere de Rabobank, DLL (lease), een grote groep crowdfunders en diverse factoringmaatschappijen.

LoanStreet sluit aan op de boekhouding in Exact Online, waardoor veel dubbel werk voorkomen wordt. Op basis van deze informatie, aangevuld met uw antwoorden op een aantal vragen, analyseert LoanStreet direct uw kansen. En om de kwaliteit van de aanvraag verder te verbeteren, kunt u deze gemakkelijk samen met ons opstellen. Ook financiers hechten er grote waarde aan als wij mee hebben gekeken tijdens het maken van de financieringsaanvraag, omdat dit de kwaliteit en betrouwbaarheid ten goede komt. Na het inschieten van de financieringsaanvraag ontvangt u van de meeste financiers binnen 3 tot 8 dagen financieringsduidelijkheid, iets dat zonder het gebruik van LoanStreet soms weken tot maanden kan duren.

Wij zijn zeer verheugd dat wij als een van de eersten in Nederland deze mogelijkheid kunnen bieden. Tot op heden was het doen van een financieringsaanvraag een tijdrovend en lang proces met een onzekere uitkomst. Door de LoanStreet oplossing te gebruiken versnelt u dit proces en heeft u vooraf al inzicht in wat uw kans van slagen is. De intensieve samenwerking van LoanStreet met Exact en Rabobank verzekeren u van een veilige en gecontroleerde omgeving om de aanvraag in te dienen.

Dus bent u nu of in de nabije toekomst op zoek naar financiering, neem dan zeker contact met ons op. Door onze nieuwe samenwerking met Exact en LoanStreet zijn uw kansen op financiering namelijk een stuk groter geworden, en heeft u bovendien een snel antwoord op uw financieringsaanvraag.